Tīrā vidē auguši, dabīgi produkti un modernas tehnoloģijas. Kopā ar senām un pamatīgām ražošanas tradīcijām tā ir kombinācija, kas ļauj patērētājiem piedāvāt gardu, drošu un veselīgu pārtiku.
Latvijā, kur 19% teritorijas ir aramzeme, nav problēmu izaudzēt lielāko daļu sastāvdaļu tepat uz vietas. Tā varam būt droši, ka kvalitāte būs vienlīdz augsta gan tam, kas vēl aug laukā, gan produktiem, ko ceļam galdā.
Par kvalitātes nemainību gādā arī rūpīgi izvēlētās un modernizētās ražošanas iekārtas, un to apliecina tādi starptautiski standarti kā ISO, HACCP, IFS un BRC, kā arī ekoloģiskie un bioloģiskie sertifikāti.
Vaicā LIAA virtuālajam asistentam vai pieprasi konsultācijas par uzņēmējdarbības uzsākšanu latvijā