Skip to main content

Pieredze, sarunas un diskusija: “Biznesa anatomija” - viesmīlība un tūrisms (Kuldīga)

24.11.2022.
16:00 - 19:00
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra

Ikviens interesents ir aicināts apmeklēt LIAA Kuldīgas biznesa inkubatora un Kuldīgas novada pašvaldības kopīgi organizēto pieredzes, sarunu un diskusiju pasākumu “Biznesa anatomija”. Šoreiz šķērsgriezumā apskatīsim viesmīlības un tūrisma nozari, kuras aizkulisēs mums palīdzēs ieskatīties četri šīs nozares uzņēmumu pārstāvji:

  • Elīna Beitika / Lauku sēta “Lūķi”
  • Toms Grasmanis / Atpūtas komplekss “Usmas meķi”
  • Aija Pušīlova / brīvdienu māja “Raxti”, “Konditoreja, Banketērija Nr. 1”
  • Kaspars Bergmanis / “Boutique Hotel Virkas muiža”, “Comfort Hotel Kuldiga” un “Boutique apartmenti Virkas muiža”, “Villa Rumba”, “Venezia Duo”, “Venezia”

Gada griezumā mēs visi vairāk vai mazāk esam viesmīlības un tūrisma nozares patērētāji, kuri ikdienā redz tikai piedāvāto pakalpojumu redzamo daļu. Bet, kas notiek šo uzņēmumu iekšpusē, mums nav ne mazākās nojausmas. Kas ir tie izaicinājumi ar kuriem mūsu iecienītajiem uzņēmumiem ir jāsaskaras? Kā apkārt notiekošie notikumi ietekmē viņu nozari un tieši viņus? Kas ir tas par ko šie uzņēmumi sapņo un kādi tie vēlas sevi redzēt pēc diviem, pieciem un septiņiem gadiem? Kas ir tas īpašais, kas viņus atšķir no līdzīgiem? Kas ir tas, kā mēs kā sabiedrība, novads varam palīdzēt viņiem pilnveidoties un augt? Un pats galvenais - tos nepazaudēt!? Un citi ērti un mazāk ērti jautājumi uz kuriem ikdienas darbos atbildes nesaņemsim. Uz tikšanos Kuldīgā!

Pasākuma valoda – latviešu.
Dalība pasākumā – bez maksas.

Pieteikšanās līdz 23.novembrim pl. 15:00.

Pasākumu rīko LIAA Kuldīgas biznesa inkubators sadarbībā ar Kuldīgas novada pašvaldību.

Vizuāls materiāls

Register a profile and apply for support!

In your personal profile you will be able to receive consultations and e-services, sign contracts, use the personalized news feed and follow all the news and current levels
  1. Register a profile and personalize your news feed
  2. Sign a contract and take advantage of support options
  3. Submit a project and apply for support
Register

Our partners