Pārlekt uz galveno saturu

Viļņā notiks gastronomijas pasākums “Baltic Gastro Summit”

Šī gada 6.-7. maijā Viļņa, Lietuvā, notiks starptautisks pasākums “Baltic Gastro Summit”, uz to aicināti arī viesmīlības un tūrisma nozares uzņēmumi no Latvijas.

“Baltic Gastro Summit” – plānots kā intelektuāls, aizraujošs un izglītojošs ieskats gastronomijas pasaulē. Tas piedāvās jaunu skatījumu uz gastronomiju gan nozares profesionāļiem, gan entuziastiem un pieredzējušiem ēdiena cienītājiem. Programma ietver 16 stundas unikāla, iedvesmojoša satura un 16 runātājus no visas pasaules, tostarp Michelin zvaigznes saņēmušo restorānu šefpavārus, restorānu kritiķus, kā arī zinātniekus, kuri pēta gastronomijas nākotni. 

Starp ievērojamākajiem viesiem ir Metjū Orlando, Singapūras restorāna “Air” šefpavārs; Renē Franks, viens no pasaules labākajiem desertu šefpavāriem; Dr. Čārlzs Spenss, Oksfordas eksperimentālās psiholoģijas profesors un grāmatas “Gastrophysics” autors; Ariela Džonsone, pasaules labāko restorānu vadošā konsultante un grāmatas “Flavorama” autore; kā arī žurnālists un ēdienu kritiķis Endijs Heilers, kurš apmeklējis visus Michelin 3 zvaigžņu restorānus. 

Šis pasākums ir paredzēts ikvienam, kurš interesējas par gastronomiju un viesmīlību. Īpaši tiek aicināti viesmīlības nozares pārstāvji, ražotāji, kulinārijas profesionāļi, viesnīcu industrijas eksperti, kā arī ēdienu cienītāji un garšu entuziasti.

Vairāk informācijas: Baltic Gastro Summit

Vēršam uzmanību, ka pasākuma divu dienu biļetei līdz 15. aprīlim ir pieejama speciāla cena. Lai iegūtu vairāk informācijas, aicinām sazinātie ar organizatoriem pa e-pastu office@bocusedor.lt

Organizatori

Pasākumu organizē Bocuse d'Or Lithuania. Tā pirmsākumi meklējami Lionā, Francijā, kur 1987. gadā leģendārais šefpavārs Pols Bukīzs izveidoja prestižo gastronomijas konkursu, lai atklātu un godinātu talantīgākos jaunos šefpavārus. Laika gaitā šī iniciatīva attīstījās par starptautisku konkursu, un visā pasaulē izveidojās Bocuse d’Or organizācijas, kas veicina un ceļ gastronomijas kultūru. Biennālais konkurss Lionā ir ne tikai meistarības un radošuma paraugdemonstrējums, bet arī ceļš šefpavāriem uz pasaules kulinārijas eliti.

 

Reģistrē profilu un piesakies atbalstam!

Personīgajā profilā Tu varēsi saņemt konsultācijas un e-pakalpojumus, slēgt līgumus, lietot personalizēto ziņu lenti un sekot līdzi visiem jaunumiem un aktualitātēm
  1. Reģistrē profilu un personalizē savu ziņu lenti
  2. Noslēdz līgumu un izmanto atbalsta iespējas
  3. Iesniedz projektu un piesakies atbalsta fondiem
Reģistrēties
×
Esmu LIAA virtuālā asistente Maija. Jautā man, centīšos palīdzēt!