Pārlekt uz galveno saturu

Izsludina pieteikšanos konkursā "Latvian Ecommerce Awards 2023/2024"

Ikviens Latvijas interneta veikals tiek aicināts mērot savus spēkus un noteikt savu potenciālu ikgadējā konkursā "Latvian Ecommerce Awards 2023/2024".

Latvijas e-veikaliem arvien sīvāk ir jāsacenšas ar ārvalstu e-komercijas vietnēm - latvieši arvien biežāk iepērkas tieši ārvalstu interneta veikalos, norāda konkursa "Latvian Ecommerce Awards" organizatoru, uzņēmuma "iMarketings.lv" galvenais stratēģis Sergejs Volvenkins.

Piedalīties konkursā un pieteikt savu dalību aicināti interneta veikali, kas aktīvi pārdod produktus savā interneta veikalā vismaz trīs gadus un interneta veikali, kas pārdod savu produkciju Latvijā vai ārzemju tirgū. Interneta veikali tiks vērtēti šādās kategorijās - "Straujākā izaugsme Latvijas tirgū", "Straujākā izaugsme eksporta tirgū".

Viens no noteicošajiem kritērijiem "Latvian Ecommerce Awards 2023/2024" labākā e-veikala vērtējumā būs interneta veikala apgrozījums 2022. un 2023.gadā. Par 2022.gadu tiks ņemta publiski pieejamā informācija par e-veikala apgrozījumu, un par 2023.gadu no dalībnieka tiks sagaidīta operatīvā bilance.

Tāpat līdztekus labāko interneta veikalu Latvijā noteiks arī veiktā iedzīvotāju aptauja, kuru nodrošina pētījumu kompānija "Kantar/TNS" - kategorijā "Iecienītākais interneta veikals".

Tendence: arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju iepērkas ārzemju e-veikalos.

Konkurss "Latvian Ecommerce Awards" notiek jau sesto gadu un tā galvenais organizators ir digitālā mārketinga aģentūra "iMarketings.lv".

Konkursa uzvarētāji tiks apbalvoti ceremonijā 5. aprīlī.

Plašāka informācija, konkursa nolikums un pieteikšanās anketa pieejama mājaslapā: labakaiseveikals.lv. 

Avots
iMarketings.lv / LETA

Reģistrē profilu un piesakies atbalstam!

Personīgajā profilā Tu varēsi saņemt konsultācijas un e-pakalpojumus, slēgt līgumus, lietot personalizēto ziņu lenti un sekot līdzi visiem jaunumiem un aktualitātēm
  1. Reģistrē profilu un personalizē savu ziņu lenti
  2. Noslēdz līgumu un izmanto atbalsta iespējas
  3. Iesniedz projektu un piesakies atbalsta fondiem
Reģistrēties

Mūsu partneri