Kad?

26.04.2023.

Cikos?

10:00-17:00

Praktiskā meistarklase: Pasaules tendences gastronomijas tūrismā un jaunākās ēdienu pagatavošanas tehnikas - Islandes pieredze

Publicēts: 16.03.2023.Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Vizuāls materiāls

Meistarklase: Pasaules tendences gastronomijas tūrismā un jaunākās ēdienu pagatavošanas tehnikas - Islandes pieredze

Lektori: Fridgeir Ingi Eiriksson un Sigurjon Bragi Geirsson 

Datums: 26.04.23

Laiks: 10.00-17.00

Semināra darba valoda: angļu

Vieta: Restorānu servisa skola. Valkas iela 1A, Rīga

Dalības maksa: 70Eur/pers. ieskaitot PVN. Vietu skaits ierobežots. Pieteikšanās līdz 19.aprīlim pl.23:59

Sīka informācija sazinoties ar Svetlana Riškova, +37129238453,

svetlana.pavaruklubs@gmail.com.

 

Īss  apraksts

Meistarklases praktiskās daļas laikā dalībniekiem paredzēta 4 kārtu ēdienreizes gatavošana un ēdienu printera izmantošana. Lektori  dalīsies pieredzē par Bocuse d'Or ēdienu gatavošanas tendencēm, praktiskiem padomiem darba vietas organizācijā, laika un izmaksu optimizācijā, kā arī skaidros, ko nozīmē “Ziemeļnieciskā” produktu izmantošana. Kā izmatot sezonalitāti un kā panākt līdzsvaru starp sava reģiona īpašo produktu izcelšanu un pasaules klasikas izmantošanu ēdienkartes sastādīšanā. 

Teorētiskajā daļā lektori dalīsies ar padomiem un pieredzi par sekojošām tēmām- darbinieku motivācija, komandas veidošana un iekšējā komunikācija. Produktu kvalitāte un starptautiskie piegādātāji.

Īsi  par lektoriem

Fridgeir Ingi Eiriksson - Islandes Bocuse d'Or akadēmijas prezidents, vairākkārt piedalījies  Bocuse d'Or Eiropas un pasaules čempionāta žūrijā, restorāna "Eiriksson braserie" īpašnieks un šefpavārs.

Sigurjon Bragi Geirsson - Islandes Bocuse d'Or Eiropas un pasaules čempionāta kandidāts 2022-2023. 

Kristīne Mickāne

Vecākā projektu vadītāja