Pārlekt uz galveno saturu

Godīga uzņēmējdarbība iepirkumos | tiešsaistes semināra ieraksts un materiāli | 17.05.2024

Pasākumu materiāli, Video ieraksti

Pieejams video ieraksts un materiāli no tiešsaistes semināra "Godīga uzņēmējdarbība iepirkumos", kas norisinājās 17. maijā. 

Lai veicinātu uzņēmumu godīgu sāncensību iepirkumos, Konkurences padome, Iepirkumu uzraudzības birojs un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs sagatavoja praktiskus ieteikumus uzņēmumu dalībai iepirkumos, tajā skaitā sniedzot informāciju par uzņēmumu iespējamo izslēgšanu no iepirkumiem, par konkurences un korupcijas pārkāpumu riskiem iepirkumos, kas atstāj negatīvas sekas uz uzņēmumu turpmāko darbību un attīstību.

Semināra norise:

  • Aizliegtas vienošanās publiskajos iepirkumos un praktiski rīki aizliegtu vienošanos risku mazināšanai. Lektore: Ieva Šmite, Konkurences padomes Aizliegtu vienošanos departamenta direktore.
  • Kandidātu un pretendentu izslēgšanas noteikumi iepirkumos, kādos gadījumos piegādātājs tiek izslēgts no iepirkumiem, kuras personas tiek pārbaudītas u.c., un vai pastāv iespēja laboties. Lektore: Monta Drebeiniece, Iepirkumu uzraudzības biroja Tiesību aktu piemērošanas departamenta direktore.
  • Korupcijas riski iepirkumos un ieteikumi, kā pamanīt iespējamu korupciju un kā rīkoties, lai to novērstu. Lektore: Inta Nolle, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs.

Pielikumā lejupielādei pieejamas arī semināra laikā rādītās ekspertu prezentācijas. 

Lejuplādēt Konkurences padomes prezentācija (PPTX) pptx, 22.78 MB
Lejuplādēt Iepirkumu uzraudzības biroja prezentācija (PDF) pdf, 1.04 MB
Lejuplādēt KNAB prezentācija (PPTX) pptx, 0.85 MB

Reģistrē profilu un piesakies atbalstam!

Personīgajā profilā Tu varēsi saņemt konsultācijas un e-pakalpojumus, slēgt līgumus, lietot personalizēto ziņu lenti un sekot līdzi visiem jaunumiem un aktualitātēm
  1. Reģistrē profilu un personalizē savu ziņu lenti
  2. Noslēdz līgumu un izmanto atbalsta iespējas
  3. Iesniedz projektu un piesakies atbalsta fondiem
Reģistrēties

Mūsu partneri