Kad?

19.04.2023.

Cikos?

09:00-11:00

Tiešsaistes seminārs: Efektivitāte un ilgtspējība Baltijas restorānos

Publicēts: 28.03.2023.Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Vizuāls materiāls

Lektori: 

Svetlana Riškova, Biedrība Pavāru klubs, Latvija

Justinas Kapkovičius, Lietuvas ilgtspējas akadēmija, Lietuva

Peeter Pihel, Restorāns “Fotografiska”, Igaunija

Svetlana Riškova – Latvijas Bocuse d’Or akadēmijas dibinātāja un prezidente, Latvijas un starptautisko pavāru konkursu laureāte, biedrības Pavāru klubs dibinātāja, Starptautisku pavāru konkursu žūrijas locekle, kura atvērusi sešus restorānus un vairākas ķēdes viesnīcas Rīgā stāstīs par efektīvām virtuves iekārtām, ūdens patēriņu, “zero waste”.

Justinas Kapkovičius, dalīsies ar pieredzes stāstiem, kuri iegūti 16 gadus darbojoties  dažādos restorānos, stāstīs par Lietuvas ilgtspējas akadēmijas darbību un kā vaidot ilgtspējīgu ēdienkarti.

Peeter Pihel stāstīs par restorāna “Fotografiska” zaļā virziena konceptu -  “zero waste” un dabai draudzīgs, Michelin Green Star pieredzi un inovācijām. 

Darba valoda: latviešu/angļu

Vieta: Zoom

Bezmaksas

Pieteikšanās līdz 18.aprīļa 15:00

Vizuālais materiāls

Kristīne Mickāne

Vecākā projektu vadītāja