Pārlekt uz galveno saturu

Tiešsaistes seminārs: Efektivitāte un ilgtspējība Baltijas restorānos

19.04.2023.
09:00 - 11:00
Tiešsaistē
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra

Lektori: 

Svetlana Riškova, Biedrība Pavāru klubs, Latvija

Justinas Kapkovičius, Lietuvas ilgtspējas akadēmija, Lietuva

Peeter Pihel, Restorāns “Fotografiska”, Igaunija

Svetlana Riškova – Latvijas Bocuse d’Or akadēmijas dibinātāja un prezidente, Latvijas un starptautisko pavāru konkursu laureāte, biedrības Pavāru klubs dibinātāja, Starptautisku pavāru konkursu žūrijas locekle, kura atvērusi sešus restorānus un vairākas ķēdes viesnīcas Rīgā stāstīs par efektīvām virtuves iekārtām, ūdens patēriņu, “zero waste”.

Justinas Kapkovičius, dalīsies ar pieredzes stāstiem, kuri iegūti 16 gadus darbojoties  dažādos restorānos, stāstīs par Lietuvas ilgtspējas akadēmijas darbību un kā vaidot ilgtspējīgu ēdienkarti.

Peeter Pihel stāstīs par restorāna “Fotografiska” zaļā virziena konceptu -  “zero waste” un dabai draudzīgs, Michelin Green Star pieredzi un inovācijām. 

Darba valoda: latviešu/angļu

Vieta: Zoom

Bezmaksas

Pieteikšanās līdz 18.aprīļa 15:00

Vizuālais materiāls

Reģistrē profilu un piesakies atbalstam!

Personīgajā profilā Tu varēsi saņemt konsultācijas un e-pakalpojumus, slēgt līgumus, lietot personalizēto ziņu lenti un sekot līdzi visiem jaunumiem un aktualitātēm
  1. Reģistrē profilu un personalizē savu ziņu lenti
  2. Noslēdz līgumu un izmanto atbalsta iespējas
  3. Iesniedz projektu un piesakies atbalsta fondiem
Reģistrēties

Mūsu partneri