Tiešsaistes seminārs: Efektivitāte un ilgtspējība Baltijas restorānos
Lektori:
Svetlana Riškova, Biedrība Pavāru klubs, Latvija
Justinas Kapkovičius, Lietuvas ilgtspējas akadēmija, Lietuva
Peeter Pihel, Restorāns “Fotografiska”, Igaunija
Svetlana Riškova – Latvijas Bocuse d’Or akadēmijas dibinātāja un prezidente, Latvijas un starptautisko pavāru konkursu laureāte, biedrības Pavāru klubs dibinātāja, Starptautisku pavāru konkursu žūrijas locekle, kura atvērusi sešus restorānus un vairākas ķēdes viesnīcas Rīgā stāstīs par efektīvām virtuves iekārtām, ūdens patēriņu, “zero waste”.
Justinas Kapkovičius, dalīsies ar pieredzes stāstiem, kuri iegūti 16 gadus darbojoties dažādos restorānos, stāstīs par Lietuvas ilgtspējas akadēmijas darbību un kā vaidot ilgtspējīgu ēdienkarti.
Peeter Pihel stāstīs par restorāna “Fotografiska” zaļā virziena konceptu - “zero waste” un dabai draudzīgs, Michelin Green Star pieredzi un inovācijām.
Darba valoda: latviešu/angļu
Vieta: Zoom
Bezmaksas
Pieteikšanās līdz 18.aprīļa 15:00