Tiešsaistes seminārs "Bioloģiskie riski pārtikas ražošanas nozarē"
ESF projekts "Darba drošības normatīvo aktu praktiskās ieviešanas un uzraudzības pilnveidošana "(Nr.7.3.1.0/16/I/001)
RSU Darba drošības un vides veselības institūts organizē divus seminārus 19. un 21.aprīlī: “Bioloģiskie riski pārtikas ražošanas nozarē”
Semināru mērķis:
Informēt semināru dalībniekus par bioloģiskajiem riskiem pārtikas ražošanā, t.sk., informēt dalībniekus par būtiskākajiem bioloģiskajiem riska faktoriem pārtikas ražošanā, kurā iespējama saskare ar bioloģiskajiem aģentiem.
Mērķauditorija:
Darba devēji, darba ņēmēji, darba aizsardzības speciālisti, darba aizsardzības kompetentie speciālisti, personāla speciālisti u.c. interesenti.
Programmā ietvertās tēmas:
- Bioloģiskie aģenti un bioloģisko aģentu grupas pārtikas ražošanā
- Bioloģisko aģentu pārnešanas ceļi pārtikas ražošanā
- Bioloģisko risku izraisītie veselības traucējumi pārtikas ražošanā
- Bioloģisko risku izraisītās arodslimības un nelaimes gadījumi
- Bioloģiskā riska novērtēšanas soļi
- Svarīgākie preventīvie pasākumi bioloģiskā riska samazināšanai pārtikas ražošanā
- Saistošie normatīvo aktu regulējumi, saskaroties ar bioloģiskajiem riskiem un prasības bioloģiskā riska novērtēšanā pārtikas ražošanā
Semināra norises laiks un vieta:
- 2022.gada 19.aprīlis, plkst. 10:00-12:00 un 21.aprīlis, plkst. 10:00-12:00
- Tiešsaiste, izmantojot ZOOM platformu (veiksmīgam grupu darbam nepieciešams pieslēgties, izmantojot datoru un mikrofonu)
Reģistrēties semināram 19.04. šeit un reģistrēties semināram 21.04. šeit.
- Tālrunis: + 371 256 36 433; e–pasts: Agnese.Fisere-Dzerve@rsu.lv
Lūgums seminārus skatīties, klausīties, izmantojot datoru.
Dalībnieku skaits semināros ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits, paturam tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies vēlāk.
Sertifikāts: Par dalību semināros tiek izsniegts RSU sertifikāts (2 izglītības stundas).
Dalības maksa: Dalība semināros ir BEZMAKSAS.